Terminen är strax igång

 

Den här veckan, är jag i Moldavien för att avtacka Sandu efter 13 år trogen tjänst. Vi ska också installera Valeria som tar över rodret. Hon är organiserad, utbildad och har ett stort hjärta för utsatta människor. Blir kanon!

 

Hemma i Strängnäs, laddas det för församlingsläger. I år är det 8–10 september på Follökna, utanför Malmköping. Försök vara med, tror det blir mycket givande för oss alla. Irina från Moldavien som var här för något år sedan kommer till lägret och blir kvar i Strängnäs. Katti som var på församlingslägret förra året kommer tillbaka i år för att undervisa barnen. Hon vill att vi alla ska spara på toarullar fram till lägret. Om du vill åka över dagen på lördagen så hör av dig så kan vi samordna skjutsar.

 

Efter lägret börjar söndagsskola, barnkör och FREPPUS. Språkcafé och ALPHA börjar också. Kort sagt terminen är strax igång.

 

Jag har börjat skicka sms till alla som vill. En liten hälsning om vad som händer och en påminnelse om att vi kan hjälpas åt att be för olika saker. Vill du ha dessa sms, skriv namn och nummer till mig så ordnar vi det.

Hoppas du också är inspirerad att dra igång allt som börjar så här i september.

Vi hörs!

 

/ Fredrik Olsson

 

KONSERT MED WATOTO

 

Den 7e oktober blir det konsert i vår kyrka! Då kommer kören från Watoto till oss och sjunger under lördagskvällen. Watoto är ett arbete med föräldrarlösa barn i Uganda, och kören består av 29 av dessa barn.

 

Produktionen heter Signs and Wonder och beskrivs som a vibrant worship experience, the sound of a transformed generation.

 

Bjud med dina vänner, för detta kommer bli en fantastiskt härlig kväll!

 

Under helgen behöver vi hjälpas åt att öppna våra hem så barnen har någonstans att sova. 9 hem behöver ta 1 vuxen och 3 barn var. Hör redan nu av dig om du kan hjälpa till med detta!

Vecka 34

Onsdag

Lördag

 

Söndag

 

 

 

 

Vecka 35

Onsdag

Lördag

Söndag

(21 - 27 aug)

14:00 12 Korgar öppnar

10:00 12 Korgar öppnar

17:00 Gudstjänst på finska

10:30 Gudstjänst

15:00 Holy Dice

17:00 Gemensam träning - Malmby grusgrop

 

 

(28 aug - 3 sept)

14:00 12 Korgar öppnar

10:00 12 Korgar öppnar

10:30 Gudstjänst

15:00 Holy Dice

17:00 Gemensam träning - Malmby grusgrop

ÅRETS FÖRSAMLINGSHELG

 

8–10 september är det dags för årets församlingshelg! Vi ses på lägergården Follökna, utanför Malmköping.

 

Vi kommer drömma om församlingen, diskutera möjligheter som vi ser framåt, vi kommer fundera hur vi blir än mer relevant som kyrka i Strängnäs idag. Vi kommer även få hjälp av Katharina Bläser (som va med förra året) som kommer hålla i samlingarna för barnen.

 

Mer info kommer inom kort, men anmäl dig redan nu till Fredrik Olsson, så ses vi till en härlig helg!

Regementsgatan 75 - 645 33 STRÄNGNÄS - info@pingststrangnas.se - 0152-215 69