Hej!


Vi är i fullgång nere på 12 Korgar efter semestern. Vi har fått in så mycket fina grejer i sommar och sommarshoppen har gett lika bra resultat som tidigare år! Det är så bra tycker vi att kunna erbjuda att ha öppet varje lördag hela sommaren, på så sätt servar vi både våra kunder och våra givare. Det är enormt värdefullt alla ni som gett av er tid även under er semester och tjänat i butiken. FANTASTISKT!


För er som inte hört det så har vi glädjen att meddela att vi har hittat en prima medarbetare till 12 Korgar. Emmanuelle Forsman kommer att vikariera när Stina är föräldraledig. Det är vi mycket glada för. Emmanuelle har stor erfarenhet utav butiksarbete med allt vad det innebär.


Hösten är vår bästa tid i butiken! Det är nu vi gör våra bästa försäljningssiffror! Därför behöver vi dig extra mycket. Har du möjlighet att ge utav din tid antingen några timmar på lördagen eller om du kan dagtid så är vi väldigt tacksamma. Största behovet är på vår klädavdelning i veckorna. Vi får in så mycket fina kläder som kan säljas och förvandlas till biståndspengar.


Heja dig som hjälper till fysiskt på plats eller i bön! Och heja dig som är på gång men inte kommit till skott ännu.


/ Emmeli Asp

KONSERT  MED  WATOTO


Den 7e oktober blir det konsert i vår kyrka! Då kommer kören från Watoto till oss och sjunger under lördagskvällen. Watoto är ett arbete med föräldrarlösa barn i Uganda, och kören består av 29 av dessa barn.


Produktionen heter Signs and Wonder och beskrivs som a vibrant worship experience, the sound of a transformed generation.


Bjud med dina vänner, för detta kommer bli en fantastiskt härlig kväll!


Under helgen behöver vi hjälpas åt att öppna våra hem så barnen har någonstans att sova. 9 hem behöver ta 1 vuxen och 3 barn var. Hör redan nu av dig om du kan hjälpa till med detta!

Vecka 35

Onsdag

Lördag

Söndag

Vecka 36

Onsdag

Fredag till

söndag


Lördag

Söndag

(28 aug - 3 sept) 

14:00  12 Korgar öppnar

10:00  12 Korgar öppnar

10:30  Gudstjänst

15:00  Holy Dice

17:00  Gemensam träning - Malmby grusgrop(4 - 10 sept) 

14:00  12 Korgar öppnar

Församlingshelg på Follökna

Söndagens Gudstjänst firas på församlingslägret!

12 Korgar stängt

15:00  Holy Dice

17:00  Gemensam träning - Malmby grusgrop

ÅRETS  FÖRSAMLINGSHELG


8–10 september är det dags för årets församlingshelg! Vi ses på lägergården Follökna, utanför Malmköping.


Vi kommer drömma om församlingen, diskutera möjligheter som vi ser framåt, vi kommer fundera hur vi blir än mer relevant som kyrka i Strängnäs idag. Vi kommer även få hjälp av Katharina Bläser (som va med förra året) som kommer hålla i samlingarna för barnen.


Mer info kommer inom kort, men anmäl dig redan nu till Fredrik Olsson, så ses vi till en härlig helg!

Regementsgatan 75  -  645 33 STRÄNGNÄS  -  info@pingststrangnas.se  -  0152-215 69