Gott Nytt År!


Hoppas att ni alla haft en härlig julhelg och ett gott årsskifte! I söndags samlades vi för att som vanligt fira gudstjänst 10:30 i kyrkan. Jag tycker ofta det känns lite extra gott att få fira gudstjänst när det sammanfaller med någon stor festlighet, som exempelvis nyårsafton, som det var i söndags. Då får man chansen att extra tydligt markera vad som är viktigast i livet. Nyårsafton är en god högtid, och givetvis är det en välsignelse om man kan fira tillsammans med vänner! Men att samlas till gudstjänst är viktigt på ett djupare plan. Gemenskapen med vår frälsare och Gud är mer avgörande för oss än vad det exempelvis står i kalendern. Det får vi påminna oss om när vi möts för att fira gudstjänst.


Mycket av det som vanligtvis händer i församlingen har tagit en paus de gångna veckorna, men det mesta kommer igång till nästa vecka!


I helgen som kommer ligger dock två stora grejer. På lördag är det Holy Dice-speldag i kyrkan. Har du möjlighet så sväng gärna förbi någon gång under dagen. Och på söndag är det församlingens årshögtid. Då får vi glädjas över året som gått och ladda på för det som ligger framför. Hoppas vi ses till helgen!/ Samuel Lewinson


Vecka 1

Tisdag

Lördag


Söndag
Vecka 2

Tisdag

Onsdag

LördagSöndag(1 - 7 jan) 

17:00  Bön på tigrinja

10:00  Holy Dice - Speldag

18:00  Gudstjänst på tigrinja

10:30  Gudstjänst - Årshögtid

17:00  Gemensam tränging i kyrkans gympahall(8 - 14 jan) 

17:00  Bön på tigrinja

14:00  12 Korgar öppnar

10:00  12 Korgar öppnar

17:00  Gudstjänst på finska

18:00  Gudstjänst på tigrinja

10:30  Gudstjänst - avtackning för

Samuel & Stina Lewinson

14:00  Gudstjänst på farsi

15:00  Holy Dice

17:00  Gemensam tränging i kyrkans gympahall


SÖNDAGARNA   FRAMÖVER


De två kommande söndagarna är både lite speciella. Den 7 januari är det församlingens årshögtid, en fest och ett avstamp inför det som ligger framför.


Söndagen efter, den 14 januari, blir det avtackning för Samuel och Stina Lewinson som flyttar till Örebro.


Gör vad du kan för att vara med dessa två söndagar, så ses vi!

HOLY DICE  –  SPELDAG


Den 6 januari hålls årets första speldag i kyrkan!


Speldagarna har under de senaste åren samlat upp mot 60 personer och det känns väldigt roligt att så många kan komma och känna sig hemma i vår kyrka! Det blir mängder med brädspel, men även gott om tid att umgås och knyta nya kontakter. Dagen börjar kl 10:00 och håller på till tidigast kl 23:00. Bjud med en vän och kom!


Mer info finns på facebook (Holy Dice Speldag)